"> Načini obravnave - Ambior


OBRAVNAVE

Novo!

SCIO quantum biofeedback system


SCIO-sistem zdaj tudi pri nas!

SCIO- sistem je tako analizni kakor tudi terapevtski aparat,  ki je narejen po principih kvantne fizike, istočasno pa je osnovan na principih holistične/celostne medicine. Med obravnavo s Scio aparatom, telo klienta izmenjava informacije z aparatom, aparat pa potem pošilja zdravilne frekvence in tako harmonizira vibracije telesa.


VEČ O TEM

ELEKTRONSKA HOMEOPATIJA


Elektronska homeopatija pomeni homeopatijo, ki je vezana na elektronski aparat-računalnik, in na kateri so frekvence oz.informacije homeopatskih zdravil zbrane v obliki digitalnega zapisa. Takšni aparati imajo že več kot 10.000 specifičnih frekvenc. Te frekvence lahko vnašamo v telo  na  več načinov. Lahko jih v telo vnesemo preko elektrod, ki jih pacient drži v rokah ali ima na kak drugi način nameščene na telesu, lahko pa jih tudi vnesemo  v stekleničko, v kateri je  raztopina alkohol/voda, lahko jih tudi vnašamo na homeopatske kroglice-globule.


VEČ O TEM
For a healtier life

DRUGE KOMPLEMENTARNE METODE


Informacija za tiste, ki se zanimajo za obisk homeopata- zdravilca ali homeopata- zdravnika konvencionalne medicine:

Homeopatija lahko zdravi človeka, pa tudi žival ali celo rastlino.
Homeopatija je način naravnega zdravljenja, katere cilj je zdraviti celotnega človeka – homeopat bolnika ne opazuje le s stališča bolezni, ampak predvsem iz stališča enotnosti/celosti človeka – upošteva tako telo, kot dušo in duha.
Zaradi tega je za homeopata izredno pomembno, da pridobi vpogled v pacientovo celotno zdravstveno stanje. Tako ima homeopat na začetku homeopatske obravnave izčrpen posvet s pacientom – osnovno anamnezo. Poleg znakov bolezni homeopata zanimajo tudi življenjske navade pacienta, njegove misli in sanje, strahovi in skrbi… predvsem pa to, kdaj so njegove težave večje ali manjše.
Pri dolgotrajnih kroničnih težavah traja tak začetni posvet z anamnezo okoli 2 uri (naslednji kontrolni posveti trajajo okoli 30 min.). Nato homeopat – na podlagi zapisanih opažanj – te pregleda in razvrsti s pomočjo posebne knjige – predpiše homeopatsko zdravilo.           

VEČ O TEM

Copyright by Taubi. All rights reserved.