"> SCIO sistem - Ambior

SCIO quantum biofeedback system

SCIO-sistem zdaj tudi pri nas!

SCIO- sistem je tako analizni kakor tudi terapevtski aparat,  ki je narejen po principih kvantne fizike, istočasno pa je osnovan na principih holistične/celostne medicine.

Med obravnavo s Scio aparatom, telo klienta izmenjava informacije z aparatom, aparat pa potem pošilja zdravilne frekvence in tako harmonizira vibracije telesa.

Katere so ravni v telesu in v naravi, na katere deluje Scio?

Scio biofeedback -bioresonančna naprava deluje na večih ravneh:

-telesni /fizični ravni

-elektromagnetni ravni

-eterični ravni

-emocionalni ravni

-mentalni ravni

-spiritualni ravni

in tudi ravni Univerzalne zavesti

vir:Livinstar-Scio-Medical.de

Vidimo posamezne resničnostne ravni v naravi, pri čemer vsaka zgornja učinkuje na naslednjo spodnjo, seveda pa so povezave tudi povratne, pri čemer spodnja učinkuje na naslednjo zgornjo.

Navadna medicinska diagnostika upošteva seveda samo osnovno, fizično raven, ker je samo ta dostopna uradni znanosti.

Medtem pa iz stališča Scia to pomeni, da Scio upošteva v svoji analitiki tudi nadaljnje energetske ravni, ne pa samo fizično-biokemično.

Na kvantnem nivoju smo mi dobesedno del univerzalne energije. Kjer vsak naš del, ne glede na to ali je fizični, emocionalni, mentalni, duhovni, če ga merimo na elektromagnetskem nivoju, vibrira na določeni frekvenci.

Vsaka oblika energije pa je merljiva! S pomočjo SCIO aparata lahko na posreden način merimo vitalno energijo. Cilj pa ni samo meritev energetskega neravnovesja ampak tudi stimulacija naravnih procesov samoozdravitve s pomočjo energetskega telesa, kar se bo potem posredovalo tudi fizičnemu telesu.

Faktorji bolezni, ki lahko vplivajo na živi sistem človeka ali živali, torej tudi na višja energetska telesa

So raznovrstni: patogeni mikroorganizmi, strupi v okolici, sevanja, prehrana, pomanjkanje vitalnih snovi, stres, zobna žarišča, poškodbe, dednost…

Kako se začenja bolezen s stališča kvantne medicine? Ali ste zdravi, če nimate simptomov bolezni?

Naše zdravje in dobro počutje je podvrženo vzajemnemu  učinkovanju med kvanti(kvanti so najmanjši delci ali energije ali pa materije) in iz tega medsebojnega učinkovanja nastalih resonanc.Lahko rečemo, da je naše zdravje podvrženo zakonom kvantne fizike. Vsaka negativna motnja, naj bo psihične ali fizične narave, bo  vrgla kvantne tokove iz ravnotežja. Celo naše misli so podvržene zakonom kvantne fizike.To velja za lahen prehlad kot tudi težko bolezen kot npr. tumor ali razne vrste raka.

Vsaka celica, organ, meridian in emocija, pa tudi paraziti, bakterije.. imajo značilen elektromagnetni podpis. Bolezen se začenja s energetsko motnjo. Neravnovesje v telesu v obliki neravnovesja finosnovne energije se pojavlja mnogo prej kot se pojavijo simptomi bolezni.

Kako pogosto ste se pritoževali zaradi simptomov, laboratorijski testi pa so kazali normalne vrednosti? Preprosto niste uspeli prepričati zdravnika, da se ne počutite dobro, ker ni nič kazalo na bolezen. Če ste bili nekoliko bolj trmasti in ste iskali dodatne preiskave, ste lahko samo dobili napotnico za psihiatra s diagnozo hipohonder…

Naloga biofeedback in bioresonančne obravnave je analizirati vzroke za to in uporabiti primerne protiukrepe, torej naloga Scia je analiza vzroka motenj kvantnih tokov in potem njihovo harmoniziranje.

 Kako deluje Scio?

Scio skenira klientovo telo, podobno kot program za skeniranje virusov skenira računalnik in pri tem išče vse nepravilnosti- od virusov, bakterij, primanjkljajev, šibkosti do alergije, intolerance na hrano…Poroča o biološki reaktivnosti in resonanci v telesu in kaže na potrebe telesa,  na njegova nepravilna ali pomanjkljiva delovanja, na njegovo ranljivost.

testiranje meridianov-pri tem klientu mentalni faktor in socialni faktor blokirata tok chija ali vitalne energije

SCIO je kompjuterizirani sistem, ki testira kakor tudi balansira/uravnoveša telo na ravni subtilne energije( fine, komaj zaznavne energije). Združuje znanosti matematike, kvantne fizike, fraktalne dinamike, elektronike in kompjuterskega programiranja… Terapija vključuje naslednje možnosti: naturopatija, homeopatija, akupunktura, kiropraktika, energetska medicina, psihologija, aromaterapija, refleksologija, barvna terapija, neurolingvistično programiranje, rifove frekvence…

SCIO omogoča biofeedback energetsko  diagnozo in energetsko terapijo/balansiranje, ki je brez kontraindikacij, brezboleča, neinvazivna, po meri vsakega organizma. Sistem je tako genialno zgrajen, da v teku terapije telo samo na podzavestnem nivoju izbira, katera frekvenca mu najbolj odgovarja v tem trenutku. SCIO izvaja balansiranje/uravnovešenje vseh funkcij organizma, ki so bile motene z notranjimi ali zunanjimi stresnimi faktorji

Scio testiranje(energetsko skeniranje) in balansiranja(energetska terapija oz.uravnovešanje) ter orodja, ki jih uporablja za to

testiranje strupov-pokaže da so tu amalgam  in metabolični strupi visoko, torej najbolj obremenjujoči

Scio lahko skenira prav vsa tkiva in organe, živčni sistem in psiho, funkcije telesa in organov,kakor tudi energetske ovoje telesa(aura), energetske in fizične vplive na telo(npr.razna sevanja, vpliv fizičnih strupov, vpliv drugih oseb oz.okolice), sedanje in pretekle travme…izmeri vrednosti patogenih mikroorganizmov in parazitov, vrednosti osnovnih gradnikov telesa: ogljikovih hidratov, maščob, aminokislin, mineralov, vitaminov

Specialno lahko testira tudi vzorce kože, dlake/lasje, slino, urin, kri.. dodatke h hrani.

testiranje alergenov pokaže  pri tem klientu veliko občutljivost na živalsko dlako, na cvetni prah, olive…

Balansiranje oz.energetska terapija:

za izvajanje balansiranja se Scio poslužuje različnih osnovnih programov kot so akupunktura(energetska), terapija čaker, barvna terapija, frekvenčno zdravljenje ali Rife-terapija, trivektorsko zdravljenje, duševno in duhovno zdravljenje, meridian terapija, homeopatija(elektronska), terapija s nosodami(potenciranimi delci patogenov) in sarkodami(potenciranimi delci organov), »zapanje«(zapping) patogenih mikroorganizmov,  stimulacija obnove tkiv npr.injury repair, zaviranje premočnega odziva telesa na alergen oz.zmanjšanje občutljivosti telesa na alergen, razstrupljanje organov in tkiv(program Homotoxicology)

Vse te osnovne programe Scio uporablja za specialna področja kot so riziko- profil(tabela, ki nam pove, kateri so faktorji rizika za pacienta),alergije in intolerance, prehranske in presnovne motnje(motnje maščob, amminolislin itd., stimulacija izgube maščevja, znižanje nivoja holesterola), pomanjkanje mineralov/vitaminov,prebavila in prebava,žleze in hormoni, anti-aging ali zaviranje staranja, športni programi in graditev mišične mase, stimulacija proizvodnje hormonov,stimulacija imunskega sistema,za stabilizacijo živčnega sistema- neuropeptidov in živčne mreže, zmanjšanje bolečine;za razne mentalne programe- zmanjšanje stresa in negativnih čustev, kronične utrujenosti,stabilizacija psihe pri raznih motnjah psihe,elektrohipnoza..; za programe za razvijanje duhovnosti-odpiranje intuicije in inspiracije..

Treba je poudariti, da Scio izvaja te programe samo v soglasju s izmerjenimi vrednostmi, ki jih je prej pri skeniranju dobil od klientovega telesa- torej dobiva določene frekvence in daje nazaj določene ustrezne frekvence(=biofeedback).

Tehnične prednosti Scia v primerjavi z drugimi podobnimi aparati

SCIO je trenutno najbolj kompleksen bioresonančni biofeedback protistresni  sistem , narejen na principu kvantne biofizike, temelji pa na principih celostne medicine

Medtem ko večina podobnih aparatov samo meri kožni upor, uporablja Scio 3-dimenzionalno merjenje(amperaža, voltaža in upor) pri ustvarjanju 3-dimenzionalne analize.

Je zelo hiter in sposoben sistem, saj lahko v 3-4min  testira več kot 10.000 pacientovih postavk in stresorjev in takoj zabeleži rezultate. To pomeni, da v 3-4 minutah obdela več kot 60miljonov bitov podatkov, in tako pomaga praktiku prihraniti dragoceni čas pri testiranju in  analiziranju pacienta

Torej samo enim s kompjuterjem podprtim sistemom lahko v samo 3-4min preiščemo preko 10.000 parametrov iz bio-informacijskega sistema človeka. In te rezultate lahko izbalansiramo/uravnovesimo samo s klikom na miško kompjuterja, tako da izberemo enega od preko 100 celostnih terapevtskih programov.

Področja uporabe SCIO-kot pomoč in balansiranje pri:

-razstrupljanju in odvajanju težkih kovin, toksinov, ksenobiotikov, prehranskih aditivov

-energetsko balansiranje hormonov, mineralov ,vitaminov

-nevtraliziranje obremenitev zaradi sevanja

-energetsko »popravilo« poškodovanih organov

-alergijah in neprenašanju hrane

– prebavnih motnjah

-hrbtnih težavah, krčih mišic

-športni program in poškodbe pri športu

-emocionalnem neravnotežju, pri stresnih situacijah

– stanja izčrpanosti

tabela riziko faktorjev- so rdeče označeni- pri tem klientu je kri najvišji faktor rizika; vsak faktor rizika lahko seveda tudi takoj balansiramo

čakre in njihovo balansiranje

Kako je aparat povezan s klientom?

Preko elektrod na koži, ki jih nastavimo na glavo, zapestja in gležnje- vse skupaj je klient  povezan s petimi kabli s aparatom. Ta povezava je seveda popolnoma neboleča, večina klientov pa med obravnavo pogosto kar spi, kar še poveča zdravilni učinek.

Občutki po obravnavi s Sciom in kateri so pogoji, da so obravnave uspešne?

pomembno je razumeti, da zdravljenje, ki se začenja takoj po obravnavi, da to zdravljenje vašega telesa lahko zaznate ali pa tudi ne za nekaj časa. Proces zdravljenja se navadno začenja z zelo težko zaznavnimi spremembami v notranjosti, ki pa sčasoma rezultirajo v zelo zaznavnih spremembah. Za to je ponavadi- vsaj v kroničnih primerih, ki jih je večina- potrebna serija obravnav s Sciom.

Da pridobi klient čim več od Scio obravnav, mora klient sprejeti odgovornost za svoje zdravje in biti pripravljen izvrševati  priporočene spremembe v stilu življenja, pogosto to pomeni omejitev vnosa mlečnih in drugih živalskih beljakovin, pa tudi druge omejitve pri hranjenju.

Aura klientke- vidimo nekaj črnih madežev kot energetskih blokad, to takoj očistimo in harmoniziramo

Trajanje Scio- diagnostičnega testiranja in balansiranja in število obravnav

navadno traja vse skupaj okoli 1,5 ure do 2 ure. Število obravnav je odvisno od stanja klienta- pri kroničnih stanjih je to vsaj 5 obravnav, pri resnih stanjih je treba priti še večkrat. Treba je povedat, da nekateri klienti npr.menagerji, vodilni delavci.. prihajajo redno na obravnave 1 krat na mesec, že iz preventivnih razlogov in da učinkovito zmanjšajo posledice stresa v službi

Copyright by Taubi. All rights reserved.